Better together!

Het haarteam bestaat uit Naomi, Mikki, Natasja, Sophie, Ingrid en Esther. Zes zelfstandige haarstylistes die gek zijn op mooi haar (en elkaar). Het haar
team verwelkomt je graag bij NAOMI haar atelier. Zien we je gauw?

Naomi Wijnands

Founder/Hair Artist
Kleur expert | Educator bij Kevin Murphy

Naomi is founder van NAOMI Haar Atelier. Een creatieve ondernemer en gezelligheidsdier die je nooit een koffietje (of wijntje) zult horen weigeren. Het liefste drinkt
ze die met de zon op haar hoofd en haar tenen in het zand.

Een sprong in het diepe wagen is Naoom ook niet vreemd. Kort haar of nieuwe kleur? Gewoon doen! Gelukkig denkt ze dat ook als ze meezingt met Nederlandse hits. Ken je de tekst niet? Naomi verzint zo een nieuwe songtekst!

Maak een haardate met Naomi Wijnands

Haarteam

Natasja

Hair Artist
MULTI TONE COLOR EXPERT | HAIRLOVER

NATASJA LUISTERT OOK ALS JE D’R TASH NOEMT. HAAR EIGEN HAAR HEEFT ALLE BRUINTINTEN GEHAD. VAN CHOCOLADETONEN, CARAMELS, TOT BLOND SPECIALS, ZIJ IS JE GO-TO-WOMAN. TASH IS EEN ECHTE HAIR ARTIST DIE MET KUNSTSCHILDERSPRECISIE JOUW HAAR MOOI MAAKT. ZE VOLGDE OOIT EEN PROFESSIONELE OPLEIDING TOT BALLERINA EN IS NU MAMMA VAN TWEE. EEN DAGJE BACKSTAGE SLUIT ZE AF MET MARTINI MET LIMOEN. EN MET ANDRÉ HAZES, MAAR DAT HEB JE NIET VAN ONS.

Maak een haardate met Natasja

Ingrid

HAIR ARTIST
COLOR ARTIST | HAAR LOVER | KRULLEN SPECIALIST

DE MEESTE MENSEN NOEMEN HAAR ING. HELEMAAL OK, VINDT DEZE PINDAKAAS EN THEE ADDICT. INGRID IS ONZE #FITGIRL. ZE SPORT, KOOKT EN IS CREATIEF, ZELFS MET GROENTE. WIL JE MOOI HAAR EN EEN NIEUW SMOOTHIE RECEPT? BEL INGRID. DAT DOEN WIJ OOK!

VROEGER KNIPTE ING HAAR BARBIE’S HAAR EN KLEURDE HET MET NAGELLAK. HAAR EIGEN HAAR HEEFT OOK ALLERLEI KLEUREN GEHAD. EEN RASECHTE HAARGEK DUS.

“ER ZIJN MEERDERE KLEUREN OF KAPSELS DIE BIJ JOU PASSEN, DIE ONTDEK IK GRAAG SAMEN MET JOU.”

Maak een haardate met Ingrid

Sophie

Hair Artist
HEALTHY HAIR LOVER | HIGHLIGHT FREAK

LIEVER DAN SOPHIE VIND JE ZE NIET! SOOF - HAAR BIJNAAM - IS INTEGER EN STRAALT RUST UIT. BIJ HAAR IN DE STOEL KAN JE ECHT EVEN ONTSPANNEN. ZE IS ZORGZAAM EN GEEFT OM MENS EN DIER. ZE IS ZORGZAAM EN GEEFT OM MENS EN DIER. HET ZAL JE DAN OOK NIKS VERBAZEN DAT ZE VROEGER DIERENARTS WILDE WORDEN. WIJ ZIJN HEEL HAPPY DAT ZE TOCH HEEFT GEKOZEN VOOR HAARSTYLISTE, WANT DE WERELD IS ECHT MOOIER MET HAAR HIGHLIGHTS. MAAK JE EEN AFSPRAAK BIJ SOOF? WEES DAN NIET VERBAASD HOEVEEL CAPPUCCINO'S DEZE MEID DRINKT. NAAST CHOCOLADE, SUSHI EN WIJN, IS DIT HAAR ALL-TIME FAVORITE. SOOF IS GEK OP HEALTHY HAAR MET EEN KLEUR DIE ZE SPECIAAL VOOR JOU CREËERT, ZODAT IE PERFECT BIJ JOU PAST.

Maak een haardate met Sophie

Mikki

Hair Artist
STYLE SPECIALIST | WERELDREIZIGER

MIKKI IS GROOT FAN VAN EEN EIGEN STIJL. IEDERE OCHTEND STELT ZE DIE SAMEN UIT HAAR KLEDINGKAST. ALS HAIR ARTIST HELPT ZE JOU GRAAG BIJ HET VINDEN VAN JOUW UNIEKE, PERSOONLIJKE LOOK. INSPIRATIE HAALT ZE UIT AVONTUURLIJKE REIZEN DIE ZE MET HAAR LIEF EN ZOONTJE MAAKT. ZE IS GEK OP EXOTISCH FRUIT, DE AZIATISCHE KEUKEN, GEMBER, OH EN VIETNAMESE OPERA NIET TE VERGETEN.

MIKKI IS EEN WARE VERZAMELAAR VAN STIJLELEMENTEN. KLEUR EN VORM COMBINEERT ZE TOT ZE JOUW PERSOONLIJKE LOOK HEEFT GEVONDEN.

Maak een haardate met Mikki

Esther

Chef Atelier
Creatief talent| Healthy hair lover

De rol als Chef Atelier aka duizendpoot op het lijf van Eshter geschreven. Ze houdt ervan om het stukje organisatie in het Atelier als verantwoordelijke te nemen in combinatie met haar creatieve talent voor het maken van mooi haar. Met als doel een glimlach op ieder z'n gezicht :)
Ze heeft een voorliefde voor mooi, gezond haar. Samen met jou creëren we de look die bij jou past.
"Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door wat haar voor iemand kan betekenen".
Met een fantastische leerschool van een hoge kwalitatieve opleiding en salon waar ze 10 jaar ervaring heeft mogen opdoen was het voor een goede basis om nu als zelfstandige verder te gaan in het Atelier.


Maak een haardate met Esther