Over NAOMI

NAOMI haar atelier is een creatieve werkplek in één van de kleurrijkste straten van het centrum van Haarlem, waar we met een team professionals mooi haar maken.

Samen zorgen wij ervoor dat jij happy wordt van je haar. Een nieuwe kleur. Een compleet nieuwe look. Of samen in stappen toe te werken naar mooier haar. Wat we ook doen, we doen het met veel creativiteit, en vooral met een glimlach!

Puur

Bij NAOMI haar atelier maken we zoveel mogelijk gebruik van pure producten. We geloven in puur haar, want gezond haar is mooi haar. Haar waar jij blij van wordt, omdat we altijd kijken naar wat echt bij jou past.

Puur jij dus.

Samen

In het atelier werken we met meerdere professionals samen en worden we iedere dag weer geïnspireerd door elkaars creativiteit. Maar samen betekent bij ons ook, samen met jou.

Samen bepalen we jouw nieuwe look!

Fun

We love fun.

De hele dag zijn wij bezig om met elkaar mooi haar te maken. Wij zijn nieuwsgierig, volgen de laatste ontwikkelingenen spelen met kleuren en vormen om toteen resultaat te komen waar jij van gaat glimlachen.

Met Liefde

Alles wat we doen, doen we met liefde voor ons vak, voor jouw haar en voor de wereld. We vinden het belangrijk om goed voor je haar te zorgen. Dat doen we met natuurlijke producten en een hele hoop liefde!

Over Naomi